A R C H A N G E L   SPIRIT
SNOWSPORTS ACADEMY


Представя - ски училище!

Вечерни или дневни, индивидуaлни ски и сноуборд  уроци.

Предлагаме ви обучение по ски или сноуборд. Индивидуално или в група от максимум 6 човека с осигурен комфортен транспорт до и от ски пистата, помещение за срещи, анализ и теория.  Обучение на български, немски или английски.

Елате на ски с нас и вечер между 18:00 и 22:00 часа.След работа, в удобни за вас дни с приятели или колеги, съберете се и ни се обадете. Ние ще ви вземем, закараме, покажем, повторим, върнем и развеселим.  Времето, началния час, ски курорта, групата и времетраенето можем да определим заедно, според  вашите желания и възможности.

Ние ви предлагаме въведение в един нов свят на спорт и забавление. Ще ви покажем начин на живот, приток на  адреналин и сила, красота и тишина, в царството наречено „бяла магия" . Научете се с нас на ски или сноуборд - след това ще празнуваме!

Ние сме добри в това което правим, защото:   Подхождаме сериозно към материята, ползваме най-добрата учебна система, имаме солидна теория, след това прилагаме солидна практика, систематичен подход, лично отношение и уважение, възпитание, знание, самочувствие и себеуважение. Работиме предимно индивидуално, нашето внимание е единсввено и само върху вас - нашите приятели! 

Йорг Бернсон